De échte Sinterklaas uit de Kempen

 
 

Het Sinterklaasfeest is een prachtig kinderfeest. Uw kinderen een spannende en leuke tijd bezorgen, is ons doel. Sint en Piet komen ook graag bij u op bezoek.

Wij staan voor kwaliteit; We voeren het SVVS keurmerk*, zijn betrouwbaar, professionele kostuums en grime en zijn absoluut alcohol,- en rook- vrij.


Wij zijn absoluut tegen elke vorm van discriminatie.

We weten ook dat Piet niets met racisme te maken heeft. Om toch iedereen te kunnen laten genieten van het mooiste kinderfeest, werken wij vanaf 2021 enkel nog met roetveegpieten.*Het SVVS keurmerk is het enige erkende keurmerk in deze branche en is ingeschreven bij het keurmerkeninstituut te Zoetermeer.
We zijn te boeken voor: huisbezoek, vereniging, bedrijf, winkelcentrum, basisschool, intocht....

Bladel, Netersel, Hapert,, Hoogeloon, Reusel, Hulsel, Lage Mierde, Hooge Mierde, Eersel, Duizel, Eindhoven, Veldhoven, Bergeijk, Steensel, Vessem, Waalre, Knegsel, Oirschot, Middelbeers, Oostelbeers, Dalem, Tilburg, Hilvarenbeek, de Kempen, Brabant, Luyksgestel, Esbeek, Casteren...

 

Al sinds 2012 dé echte Sint

!!NIEUW!!

Vanaf heden kunnen bedrijven en winkelcentra ook gebruik maken van KerstmanBladel.nl


De échte kerstman komt naar uw winkel(centrum) / bedrijf en voorziet de gasten van een ultieme kerstbeleving. Optioneel met authentieke Arrenslee.


Kijk op www.kerstmanbladel.nl

LET OP:

Het Sinterklaasseizoen 2023 is een week korter dan vorig jaar. Dat betekent dat we minder klanten kunnen inplannen dan vorig jaar. Boek op tijd!